Glenburnie Road – Tooting

Our client wanted to create a more sociable, open-plan kitchen and dining space for their family and friends to enjoy in their Victorian terrace property in Tooting, South West London. To achieve this, we carried out a complex structural scheme which included the reconfiguration of the existing layout and removal of the spine wall. 

 

 

Our client wanted to create a living experience which encapsulated the natural light available, giving the feeling of an indoor/outdoor environment. This combination of warm natural light, and clever architecture results in a stunning living space in which they can now enjoy relaxing, cooking and entertaining. 

 

 

Our client wanted to have all the benefits that come along with a modern kitchen, while keeping most of the original features in place. We installed a traditional Shaker Style kitchen, finished with a metro tiled splashback, quartz worktop. The room is finished with a beautiful washed effect oak floor. 

Federation of Master Builders CHAS Accredited Contractor Trustmark Government Endorsed Quality